PERSOONLIJKE GROEI

Met Rebalancing leer je in het veelzijdige, diep transformerende Inspiratiejaar de kramp ontspannen waaraan jouw lichaam en geest in de loop van jouw leven gewend zijn geraakt. Deze ontspanning geeft een ervaring van welzijn, verandert de perceptie en opent nieuwe dimensies van het leven.

Kom kennismaken met Rebalancing. Op onze Open Dag op 16 juni (en) of onze Zomerretreat van 28 t/m 30 juni.

Op onze Open Dag kan je deelnemen aan allerlei korte workshops waarin alle aspecten van Rebalancing aan bod komen. Je ontmoet onze trainers en studenten en je bent welkom voor een kennismakingssessie. Onze Zomerretraat nodigt je uit om de wijsheid van je lichaam te onderzoeken en weer te ontmoeten. Koen vertelt over zijn ervaring in de video.

Wil je deelnemen aan de Open Dag of de Zomerretreat, schrijf je dan in via onze Agenda.

AGENDA

Vanaf 2025 naar een nieuw thuis

Dit jaar geven wij, net als de afgelopen 3 jaar, onze trainingsweekenden op het prachtige landgoed Venwoude in Lage Vuursche. Een heerlijke plek midden in de bossen en midden in Nederland. Hier vinden mooie en diepgaande ontmoetingen in de groepen plaats. De natuur van het landgoed alsmede het warme hart van het team van Venwoude ondersteunt ons werk zeer.

In 2025 zullen wij onze activiteiten voor 1 jaar geven op de Veluwe, bij De Buunderkamp in Wolfheze (bij Arnhem). Dit is een tijdelijke plek waar we warm onthaald worden met een fijne accommodatie.

Vanaf 2026 zullen wij ons nieuwe thuis vinden bij Meeuwenveen in Havelte. Dit is een locatie waar we eerder activiteiten hebben gedaan en waar we heel graag verblijven.
De stilte, de bossen, de prachtige natuur, de warmte en de prettige samenwerking met de eigenaren en bovenal dat we onze weekenden kunnen geven in 1 gebouw, alles onder 1 dak, hebben geleid tot deze keuze. Meeuwenveen start bovendien in 2025 met een grootschalige renovatie van het gebouw die helemaal bij onze wensen past.

We zijn verheugd dat we deze beweging kunnen gaan maken en voelen ons zeer dankbaar voor de fijne plekken die ons geboden worden.
Hier kunnen wij ons dierbare Rebalancing-werk uitdragen en mensen ondersteunen dieper thuis te raken in zichzelf en vanuit hun essentie te verbinden met de wereld om hen heen.

“Het leven kan niet geleefd worden vanuit NEE, en diegenen die proberen vanuit NEE te leven zijn bezig het leven mis te lopen…

Als je echt iets wilt doen in je leven, moet je de manier van JA leren…”
Osho

AANKOMENDE TRAININGEN

Workshop

Open Dag

Datum: zondag 16 juni 2024
Locatie: Venwoude, Lage Vuursche
Begeleiding:
Prijs: € 35,00


Retreat

Zomerretreat - De Wijsheid in het Lichaam

Datum: vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni 2024
Locatie: Venwoude, Lage Vuursche
Begeleiding: Emile Buring Inge Delforterie
Prijs: € 595,00


Bijscholing

Masterclass Myofascial Energetic Release

Datum: vrijdag 17 mei t/m maandag 20 mei 2024
Locatie: Oostraven, Epe
Begeleiding: Satyarthi Peloquin
Prijs: € 895,00