Alice Stenneberg

Hoofdtrainer

Alice Stenneberg

“Wat ik zo mooi vind aan Rebalancing is dat het je uitnodigt om werkelijk alles te voelen wat er in je leeft en dat je via een rijk palet aan zonnige en schaduwkanten steeds inniger contact krijgt met wie je in essentie bent.”

Ik ben enorm gefascineerd door wat ik de “Alchemie van de emoties” noem en is min specialisatie werken met emoties. Elke emotie die je moeilijk vindt, onderdrukt, in je onderbewuste hebt geparkeerd kan veranderen in goud: kan de ingang zijn naar innerlijke vrijheid en een diepe verbinding met de goedheid van het Leven.

Mijn achtergrond bevat een studie politicologie waar ook mijn weg naar binnen is begonnen. Ik liep persoonlijk vast in de pijn over alle onrecht en ongelijkheid in de wereld, tussen mensen. Eenmaal afgestudeerd heb ik een periode een dubbel traject bewandeld: een “normale” baan als financieringsmedewerker bij Stichting DOEN om te leren en te groeien in regulier werk. En daarnaast – en tot op dit moment – diverse opleidingen en trainingen in bewustzijnswerk: yogadocent, massagetherapie, Avatar Master, Rebalancing, Voice Dialogue, Systemisch werk, Ridhwan School

Begin 1997 ben ik fulltime gaan werken in mijn praktijk voor lichaamsgericht bewustzijnswerk in Weesp.

En sinds 2003 ben ik teamlid van het Rebalancing Centrum. Ik kan niet de wereld veranderen maar wel mensen begeleiden om meer te leven in verbinding met zichzelf en te groeien in bewustzijn. En dat vervult mij diep.

e-mail: alice@rebalancing.nl
website: Alice Stenneberg Rebalancing en Yoga

1000 1500 Rebalancing Centrum