Caja Tameris

Coördinator/ begeleider Masterclasses

Caja Tameris

“Rebalancing is ruimte scheppen. Ruimte voor dat wat er te voelen is en wat er zich aandient. In al zijn facetten met de lichte en donkere kanten. Ruimte om liefdevol je zelf te zijn.” 

Mijn specialisatie? Dat is dat ik als mens autonoom en authentiek ondersteunend kan zijn in diverse groepen. Ik ben een stevige, duidelijke en rustige aanwezigheid in zowel het Rebalancing veld als in meer zakelijke omgevingen. Samen met Sofie Meijer organiseer ik de Masterclasses. Als begeleider ben ik met liefdevolle aandacht aanwezig bij de Masterclasses.

Mijn werkzame leven begon ik ooit als Sociaal Geograaf. Daar begon al de interesse in de mens. Destijds nog vanuit het perspectief hoe mensen de ruimte om hen heen beïnvloeden en vice versa. Een interessante achtergrond, in het nu gaat mijn aandacht steeds meer uit naar de innerlijke ruimte van de mens.

Naast de Rebalancing-opleiding deed ik tal van massage-cursussen. Verder heb ik mij via trainingen verdiept in thema’s die voor mij behulpzaam zijn. Zo volgde ik de stresspreventie en -reductie (CSR-methode) training en deed ik de basistraining focusing. Ook deed ik de jaartraining seksualiteit in verbinding (basis).

Naast mijn werkzaamheden voor het Rebalancing Centrum ben ik als ZZP-er werkzaam in de rol van projectmanager en/of business analist. Die combinatie van werkzaamheden is voor mij de ultieme oefening in de balans tussen de aanwezigheid in mijn hoofd en in de rest van het lichaam. Voor mij is Rebalancing dan ook niet iets waar ik alleen in het Centrum mee bezig ben maar als projectmanager ook meeneem in organisaties.

e-mail: caja@rebalancing.nl

1000 1500 Rebalancing Centrum