Emile Buring

Hoofdtrainer en Directeur

Emile Buring

“Rebalancing maakt het werkelijk mogelijk om los te komen van de verkramping uit je historie en weer in verbinding te zijn met wie je oorspronkelijk bent!’

Mijn specialisatie als trainer is het werken met de relatie tussen lichamelijke (ont)spanning, levensenergie en authentiek leven. Met veel liefde en toewijding ondersteun ik mensen om te openen voor wie zij ten diepste zijn en dit te integreren in het dagelijks leven.
Ik ben gefascineerd door stilte, wezenlijke aanraking en opperste waarheid, en de mogelijkheid om van daaruit een diepe verbinding te ervaren met onszelf, met elkaar en met de bron.

Vanuit mijn tienerjaren leefde ik met een grote nieuwsgierigheid naar wie ik ten diepste ben en wat het leven ‘wil’ in mij. Mijn achtergrond omvat werkervaring in het bedrijfsleven in commerciële en leidinggevende functies. Mijn grootste interesse lag bij ‘de mens’ en wat er innerlijk zich afspeelde in de mensen om mij heen en wat hen bewoog. Ik combineerde mijn vroegere werk met een rijke zoektocht naar mijn oorspronkelijke staat van zijn en een vrijere innerlijke ruimte.

Hierin heb ik oosterse en westerse trainingen gevolgd en ervaringen opgedaan, zoals een langdurige verkenning van boeddhisme en meditatie, verblijf in de Himalaya en verdieping in traumawerk. Deze zoektocht bracht mij ook bij Rebalancing. De magie van Rebalancing raakte me diep en natuurlijkerwijs omarmde ik het als mijn way of life. Rebalancing brengt mij steeds weer een diepere connectie met leven, een aanwezig zijn in mijn lichaam, werkelijk op de aarde én van daaruit onlosmakelijk verbonden met de bron.

In 2009 startte ik mijn praktijk voor lichaamsgericht bewustzijnswerk en sinds 2013 ben ik trainer en mede-directeur bij het Rebalancing Centrum. Samen met Inge Delforterie ben ik met veel liefde en toewijding verantwoordelijk voor de visie en het uitdragen hiervan als dagelijkse leiding van het Rebalancing Centrum. Ik ervaar, naast een grote dankbaarheid, ook een continue ontwikkeling en verdieping van mijn mens-zijn, mijn procesbegeleidingskwaliteiten en mijn leiderschap.

Ik deel mijn leven met mijn vrouw Sabina, mijn twee geweldige zoons en cadeau dochter.

1000 1500 Rebalancing Centrum