Gezondheidsprotocol

Gezondheidsprotocol Activiteiten Rebalancing School
5 april 2022

Wij willen als School zorgdragen voor ieders gezondheid, voor zover dat in ons vermogen ligt. Zeker gezien de nabijheid die bij Rebalancing gebruikelijk is. Heel graag doen we dit samen met jou, zodat we samen zorgdragen voor elkaars gezondheid en een basis leggen voor elkaars ontspanning bij iedere Rebalancing ontmoeting.

Ben je ziek, heb je koorts, blijf dan sowieso thuis en meld je af voor de activiteit.

Gezondheidscheck:
Hier onder vind je de gezondheidscheck. Wil je deze vragen voor jezelf beantwoorden voor je naar een van onze activiteiten komt?

    1. Had je de afgelopen 24 uur last van aan griep of corona gerelateerde klachten? Zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts, wegvallen reuk/smaak?
    2. Heb je griep of corona?
    3. Ben je in quarantaine?

Kan je al deze vragen met een ‘nee’ beantwoorden, dan ben je van harte welkom bij de activiteiten.

Ad 1. Antwoord je vraag 1 met een ‘ja’, dan gaan wij ervan uit dat je thuis een corona zelftest doet. Bij een positieve uitslag van de zelftest kan je helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dit geldt ook bij koorts of verhoging ongeacht je testuitslag. Dus ook met griep kan je helaas niet deelnemen.

Ad 2. en 3. Bij een ‘ja’ op vraag 2. of 3. kun je helaas niet deelnemen aan de activiteit.

Aanvulling:

Mocht je onverhoopt ziek worden of klachten krijgen tijdens een lesblok of workshop op Venwoude, dan hebben wij zelftesten op locatie. Bij koorts of een positieve zelftest ga je naar huis.

Met wie neem je contact op:

Groepen Rebalancing opleiding: in app of mail aan docent/mentor
Masterclass: in app of mail aan Sofie Meijer: sofie@rebalancing.nl
Workshop: in mail aan Ingrid/officemanager: info@rebalancing.nl
Zie voor telefoonnummers en emailadressen de deelnemerslijst van de activiteit.

Disclaimer:

Ondanks alle zorgvuldigheid, zoals omschreven in dit protocol blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt of ziek wordt tijdens of na de activiteiten van de Rebalancing School of tijdens sessies in de praktijken van de docenten. 

Je tekent bij iedere activiteit een presentielijst. Met het tekenen van de presentielijst heb je besloten deel te nemen aan de activiteit en ga je akkoord met het dan geldende gezondheidsprotocol van de Rebalancing School.