Inge Kraan

Trainer

Inge Kraan

“Rebalancing brengt je liefdevol naar je kern. In contact met je eigenheid, je stroom, je joy de vivre.” 

Mijn specialisatie als trainer is het verkennen van de innerlijke belevingswereld door middel van de beweging die het lichaam van nature maakt. Dans, ademwerk en aanraking als ingang naar de mens achter de maskers. Leven vanuit t hart, ontmoeten en omarmen wat waar is. Openen naar een vrijer, authentieker leven, waarin levensenergie kan stromen.

Mijn achtergrond is divers, maar beweging is wel de rode draad in mijn leven. Als kind en tiener bracht ik grote delen van de dag door met dansen en andere bewegingsvormen. Naast mijn eigen beweging heb ik van jongs af aan een grote interesse gehad in wat andere mensen beweegt. Ik studeerde Culturele Antropologie, reisde de wereld over en woonde in verschillende continenten om denkbeelden en gedragingen van mensen uit inheemse culturen te onderzoeken. Culturen waarin fysieke uitingsvormen, belichaming, spiritualiteit en religie zo levendig aanwezig zijn. Terug in Nederland zette ik mij op gebied van beleid en projectmanagement in voor t welzijn van de werkende mens in de organisatie (onder meer op gebied van verzuim, arbeidsomstandigheden en re-integratie).

Een diep verlangen naar de innerlijke belevings- en gevoelswereld, een weten dat er meer was dan deze overheersend cognitieve wereld en mijn persoonlijke uitdagingen zoals een burn-out en borstkanker brachten mij bij Rebalancing. Rebalancing heeft mij doen thuiskomen in mezelf, de diepte doen verkennen, omarmen van dat wat is, ontspannen in wie ik werkelijk ben. Rebalancing is mijn leefwijze, mijn passie, mijn zielsmissie, waarin ik immens dankbaar ook anderen mag begeleiden.

Sinds ongeveer 10 jaar heb ik een eigen praktijk in Zaandam, naast mijn werkzaamheden voor Rebalancing Centrum (sinds 6 jaar).

Ik heb 2 prachtige energieke schatten van zoons en een aantal fijne viervoeters.

e-mail: ingekraan@rebalancing.nl
website: Inge Kraan Rebalancing

1000 1500 Rebalancing Centrum