Jaya Esther Schenkel

Trainer

Jaya Esther Schenkel

Rebalancing is leren luisteren naar je lichaam, het is een uitnodiging voor een (intieme) ontmoeting met jezelf. Steeds weer opnieuw je hart openen voor wie jij bent in dit moment.

Het is mijn levenspad om overvloedig vanuit mijn hart en met passie te leven en mijn specialisatie is anderen te inspireren en hen te ondersteunen zichzelf onvoorwaardelijk liefdevol te omhelzen. Onder alle lagen en achter elke deur vinden we uiteindelijk Liefde! En dat begint bij Liefde voor je Zelf. Leven gaat voor mij over expressie geven, over trouw zijn aan jezelf, over waarachtigheid, over lef en durf, over onvoorwaardelijk jezelf zijn. Het gaat over thuiskomen in jezelf en het verwelkomen van jezelf, in volledigheid. Daar is grootsheid en de liefde. Dit is waar ik mensen in meeneem en begeleid.

Mijn verlangen naar vrijheid en avontuur, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid, brengen mij steeds weer op nieuwe plekken in de wereld en in mijzelf. Zo heeft mijn zeer diverse achtergrond vorm gekregen. Na zo’n 20 jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben (Italië, Sint Maarten, Chili en Portugal) ben ik sinds een aantal jaar weer terug in Nederland. Reizen door de wereld en in mezelf hebben mij steeds meer laten beseffen wie ik ben. Hierin ontdekte ik nieuwe waarheden over mezelf en kon ik beperkende overtuigingen en patronen loslaten. Dit maakte en maakt mij vrijer, meer vrouw, zachter en milder voor mezelf, sterker, moediger om echt lief te hebben, te ontvangen en te leven met een open hart en in diepst van mijn eigen buik.

Na een opleiding en ruime ervaring als HR-consultant kwam er een moment dat het werk als zodanig niet meer bevredigend genoeg was. Ik wilde op een andere manier contact maken met mensen en met mijzelf. Dat was het begin van een intense reis naar binnen: een opleiding in het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling, gevolgd door de opleiding aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Hier heb ik geleerd dat we altijd de mogelijkheid hebben om innerlijke rust en stilte te vinden, ongeacht hoe we ons voelen, waar we zijn of wat we doen.

Ik heb mijn eigen praktijk in Den Haag.

e-mail: jaya.esther@rebalancing.nl
website: Wisdom of the body

1000 1500 Rebalancing Centrum
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyverklaring in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacyverklaring