Keetie Hobbel

Trainer / Coördinator / Begeleider anatomie

Keetie Hobbel

“Rebalancing is een reis naar jezelf. Doordat je innerlijke wereld steeds verder verruimt, kun je alle parels die in jou zijn weer zien en glans geven.”

Mijn specialisatie als trainer en als begeleider anatomie is de menselijkheid die ik meeneem in alles dat ik doe. Vrijwel continue is er een trek naar echtheid en naar diepte, zowel letterlijk als figuurlijk. Waar contact met onszelf is het mooiste cadeau dat we onszelf en de wereld kunnen geven. Met veel enthousiasme en toewijding draag ik Rebalancing over aan de studenten, begeleid ik de anatomie lessen en ondersteun ik trainer Jolande Bosch in deze lessen.

Reeds als jong kind was contact iets dat mij bezighield. Wat maakt dat mensen doen wat ze doen? Wat maakt dat mensen een andere beleving hebben in dezelfde situatie? Ik ging lesgeven in het speciaal onderwijs, een plek waar de algemeen geldende regels net wat anders worden toegepast. Het intensief en persoonlijk contact past mij goed.  Ik zag nog meer ruimte en mogelijkheden en ging gedragswetenschappen studeren. Door deze brede achtergrondkennis begreep ik steeds meer hoe de mens zich beweegt. Toch voelde ik dat er iets ontbrak aan de studies. Ik werkte vanuit mijn hart, maar de kennis die ik had kwam voornamelijk uit mijn hoofd.

De zoektocht naar mijn ruimer zelf en een periode van ziekte brachten mij bij de docentenopleiding hatha yoga in India en vervolgens bij Rebalancing. Ik was vanaf de start verkocht. Rebalancing brengt nieuwe lagen van ervaren in alles dat ik tot dan toe ontdekt had. Mijn lichaam is mijn grootste raadgever geworden. Hoe kan het makkelijker, inclusiever, eerlijker naar mezelf toe? Ik geniet van diep lichaamswerk, zelfonderzoek en actieve meditaties.

Naast mijn werk voor het onderwijs, heb ik mijn eigen praktijk voor lichaamswerk en bewustwording in Rockanje. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf mag blijven ontwikkelen, in mijn praktijk en in mijn werk bij het Centrum en in het leven.

Ik woon samen met mijn lieve hond en nog wat andere viervoeters.

e-mail: keetie@rebalancing.nl
webmail: Rebalancing Voorne

1000 1500 Rebalancing Centrum