Manja Beerens

Trainer

Manja Beerens

“Rebalancing omarmt jouw gevoelde ervaring en daarmee blaast het liefde en compassie voor jezelf, de ander en al het leven nieuw leven in.”

Mijn specialisatie als trainer is compassie, verzachting. Wat is ondersteunend om zo authentiek mogelijk te leven? Voor mij? Voor jou? Ik houd van de combinatie van waarheid en liefde. Met liefde luisteren naar de waarheid van je body, mind & soul. Ik ben gefascineerd door de wijsheid van ons lichaam, door zelfonderzoek, de innerlijke criticus, de impact van trauma, door het intieme van onze adem en door de verbindende kracht van compassie.

Het menselijk lichaam heeft altijd mijn interesse gehad. Dat startte met de focus op de anatomie, fysiologie en sociologie van bewegen. Mijn achtergrond ligt in de reguliere gezondheidszorg, waar ik diverse functies had vervuld.

Een relatiecrisis maakte dat ik op zoek ging naar ‘wie ben ik werkelijk? Wat is mijn waarheid?’. Stembevrijding en aanraking waren daarbij heel ondersteunend. In de lichaamsgerichte benadering van Rebalancing vielen daarbij allerlei puzzelstukjes op zijn plaats. Emoties, gevoelens en intuïtie namen de plek in die hen toekomt. Het gaan herkennen van mijn innerlijke criticus en het uitnodigen van compassie zijn daarin heel belangrijk geweest. En nog steeds. Verder voel ik veel waardering voor Voice Dialogue, ademwerk, stembevrijding. Dat waren voor mij essentiële bouwstenen om mijn waarheid en mijn liefde te laten stromen.

In 2015 rondde ik de Rebalancing opleiding af, startte ik mijn praktijk in Eindhoven en ben ik teamlid geworden.

Ik ben getrouwd met Theo en ik heb een zoon en twee dochters uit een eerdere relatie.

e-mail: manja@rebalancing.nl
website: Marea Rebalancing

1000 1500 Rebalancing Centrum