Mariska Gieskes

Master en Trainer Pathologie

Mariska Gieskes

“Voor mij is Rebalancing een prachtige vorm om meer in het hier en nu te zijn, om te genieten van het lichaam en daarmee te zijn met wat is.”

Voor mij is geluk accepteren wat er is. Dat er perfectie én imperfectie is. Juist imperfectie houdt wakker, maakt bewust en kan leiden tot inzicht. En daarmee kan ieders Eigenheid tot bloei komen en hebben we 8 miljard unieke mensen die onze aarde kleur geven.
Door middel van aanraking en gesprek kan je jezelf onder ogen zien, jezelf in het licht zetten. Mijn specialisatie is je een helpende hand bieden om jezelf te zien.

Mijn achtergrond omvat diverse ontwikkelingsmomenten. Ik begon meteen na het afronden van de middelbare school met werken in de gezondheidszorg, als (kinder)verpleegkundige. Na enkele jaren ben ik als docent verpleegkunde gaan lesgeven. Tijdens mijn werk in de gezondheidszorg heb ik mijn master Pedagogiek behaald. Gedurende het werken als docent ben ik mij gaan verdiepen in de alternatieve gezondheidszorg.

Via healing/reading, yoga, de tantra training, vrouwenworkshops, sexual grounding, de haptonomie opleiding en de opleiding systemisch werk ben ik terechtgekomen bij Rebalancing.

Momenteel heb ik een eigen praktijk in Haarlem en daarnaast werk ik als Trainer Pathologie en examinator bij Rebalancing Centrum.

Ik ben gezegend met twee prachtige dochters en een kleinzoon.
De ervaring van kinderen krijgen, opvoeden en hun eigen weg laten gaan, heeft mij veel gebracht. Ook de ervaring van een scheiding, alleen zijn en opnieuw in liefde verbinden heeft mij wijzer gemaakt.
Ik geniet van de gesprekken met mijn dochters, reizen naar onbekende oorden met mijn lief, buiten zijn, staren over water en beppen met vriendinnen.

e-mail: mariska@rebalancing.nl
website: Mariska Gieskes Rebalancing

1000 1399 Rebalancing Centrum