Het nascholingsprogramma van de opleiding wordt aangeboden in de vorm van Masterclasses. Masterclasses zijn toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten. Als je gediplomeerd Rebalancer bent en per 2 jaar minimaal 4 van de door de opleiding aangeboden vakgerichte nascholingsdagen volgt en praktijk voerend bent, kom je in aanmerking om op deze site vermeld te worden onder vind een Rebalancer. Voor alle Masterclasses geldt dat deze geaccrediteerd zijn door de beroepsvereniging de VNT. De BATC, VBAG en VIT accorderen tot op heden de workshops en Masterclasses die de School aanbiedt.

Het Masterclasses aanbod bevat updates van de ontwikkelingen en nieuwe hands-on technieken en structuren waarmee in de opleiding gewerkt wordt, zodat je up-to-date kunt blijven met het vak. Daarnaast worden er themagerichte dagen aangeboden. De Masterclasses worden gegeven door docenten van de opleiding en door gastdocenten.

everybodybanner

Masterclasses voorjaar 2018

10 en 11 februari 2018, Den Haag
Met Vedanta Aspioti & Nick Athanassakis

Touching Essence – Awakening The Body of Bliss

3 en 4 maart 2018, Bussum
Met Wilko Iedema

Strekkingen en Rotaties- Core Awareness

13 en 14 april 2018, Almere
Met Kea Schelvis

Karakterstructuren – Oorsprong  van Gewoontepatronen in het Lichaam

28 t/m 30 mei 2018, Havelte
Met Erica Heijnen

Ego, Superego en Essentie – Zelfonderzoek en Lichaamswerk

8 juni 2018, Bussum
Met Mariska Gieskes

Rebalancing met Kinderen – Kennismaking

Deel deze informatieShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone