Het nascholingsprogramma van de opleiding wordt aangeboden in de vorm van Masterclasses. Masterclasses zijn toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten. Als je gediplomeerd Rebalancer bent en per 2 jaar minimaal 4 van de door de opleiding aangeboden vakgerichte nascholingsdagen volgt en praktijk voerend bent, kom je in aanmerking om op deze site vermeld te worden onder vind een Rebalancer. Voor alle Masterclasses geldt dat deze geaccrediteerd zijn door de beroepsvereniging de VNT. De BATC, VBAG en VIT accorderen tot op heden de workshops en Masterclasses die de School aanbiedt.

Het Masterclasses aanbod bevat updates van de ontwikkelingen en nieuwe hands-on technieken en structuren waarmee in de opleiding gewerkt wordt, zodat je up-to-date kunt blijven met het vak. Daarnaast worden er themagerichte dagen aangeboden. De Masterclasses worden gegeven door docenten van de opleiding en door gastdocenten.

everybodybanner

Masterclasses najaar 2017

24 september 2017, Almere
Met D
eva Barbara van Rooyen

Paying Attention: Het basisgereedschap in Rebalancingwerk 


13 oktober 2017 en 9 maart 2018, Gendt
Met Inge Delforterie en Emile Buring

Adem en Levendigheid: Werken met Adem in de Rebalancingpraktijk


28 en 29 oktober 2017, Bussum
Met Etienne Peirsman

Cranio Sacraal: Spelen met No-Mind


24 t/m 26 november 2017, Siddeburen
Met Nishant Matthews

Life Path Counseling: Your Path your Life, your Way

 

Deel deze informatieShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone