Het nascholingsprogramma van de opleiding wordt aangeboden in de vorm van Masterclasses. Masterclasses zijn toegankelijk voor Rebalancers en andere lichaamsgerichte therapeuten. Als je gediplomeerd Rebalancer bent en per 2 jaar minimaal 4 van de door de opleiding aangeboden vakgerichte nascholingsdagen volgt en praktijk voerend bent, kom je in aanmerking om op deze site vermeld te worden onder vind een Rebalancer. Voor alle Masterclasses geldt dat deze geaccrediteerd zijn door de beroepsvereniging de VNT. De BATC, VBAG en VIT accorderen tot op heden de workshops en Masterclasses die de School aanbiedt.

Het Masterclasses aanbod bevat updates van de ontwikkelingen en nieuwe hands-on technieken en structuren waarmee in de opleiding gewerkt wordt, zodat je up-to-date kunt blijven met het vak. Daarnaast worden er themagerichte dagen aangeboden. De Masterclasses worden gegeven door docenten van de opleiding en door gastdocenten.

everybodybanner

Masterclasses najaar 2017

 

24 september 2017
Paying Attention

Het basisgereedschap in Rebalancing werk
Docent: Deva Barbara van Rooyen
Plaats: Almere

13 oktober 2017 en 9 maart 2018
Adem en Levendigheid

Werken met adem in de Rebalancing praktijk
Docenten: Inge Delforterie en Emile Buring
Plaats: Gendt

28 en 29 oktober 2017
Cranio Sacraal

Spelen met ‘No Mind’
Docent: Etienne Peirsman
Plaats: Bussum

24 t/m 26 november 2017
Life Path Counseling

Your Life, your Path, your Way
Docent: Nishant Matthews
Plaats: Siddeburen

Deel deze informatieShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone