Rebalancing Open Dagen

Tijdens de open (mid)dagen, kun je meer te weten komen over Rebalancing, over de opleiding en over het Rebalancing inspiratiejaar. Een enthousiast team van docenten, studenten en afgestudeerde Rebalancers laat je door middel van lezingen, demonstraties, praktijklessen en sessies kennismaken met deze respectvolle vorm van lichaamswerk en bewustwording. Tijdens de open dag in het opleidingscentrum in Siddeburen zijn meerdere stafleden, de koks en 2e jaars studenten aanwezig. Je zult de sfeer goed kunnen voelen en proeven. Het nieuwe opleidingsjaar start telkens in september en/of oktober.
In Amsterdam bestaat het team uit teamleden van de School en Rebalancers.

Zaterdag 3 maart 2018  14-17 uur
Open Middag Amsterdam

Datum: zaterdag 3 maart 2018
Locatie: Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam
Tijd: 14.00 – 17.00 uur (inloop & registratie vanaf 13.45 uur)
Kosten: gratis
Aanmelding:  info@rebalancing.nl

Zaterdag 26 mei 2018  11-17 uur
Open Dag Siddeburen

Datum: zaterdag 26 mei 2018
Locatie: Het Land van Nu, Veenweg 9, Siddeburen
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Kosten: € 15,- (incl. consumpties en heerlijke vegetarische lunch)
Aanmelding: info@rebalancing.nl

 

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakings sessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs(en):

15 t/m 17 september 2017 
Happinez Festival 2017

Op 15, 16 en 17 september in het prachtige Fort Voordorp in Utrecht.

Lezingen, workshops, muziek, yogasessies, stilte, klankschaalsessies, meditaties, heerlijk eten en…..natuurlijk REBALANCING!! – je komt eigenlijk tijd tekort op het Happinez festival. Eén ding is zeker: je gaat naar huis vol inspiratie, inzichten en ideëen.

Klik op Happinz Festival hierboven voor het bestellen van tickets en meer informatie!