Rebalancing Open Dagen

Tijdens de open (mid)dagen kun je meer te weten komen over Rebalancing, over de opleiding en over het Rebalancing inspiratiejaar. Een enthousiast team van docenten, studenten en afgestudeerde Rebalancers laat je door middel van lezingen, demonstraties, praktijklessen en sessies kennismaken met deze respectvolle vorm van lichaamswerk en bewustwording.
Tijdens de open dag in het opleidingscentrum in Siddeburen zijn meerdere stafleden, de koks en 2e jaars studenten aanwezig. Je zult de sfeer goed kunnen voelen en proeven.
In Amsterdam bestaat het team uit teamleden van de School en afgestudeerde praktijkvoerende Rebalancers.
Het nieuwe opleidingsjaar start telkens in september en/of oktober.


Open Middag Amsterdam 

Datum: zaterdag 3 maart 2018
Locatie: Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam
Tijd: 14.00 – 17.00 uur (inloop & registratie vanaf 13.45 uur)
Kosten: gratis
Aanmelding:  info@rebalancing.nl
Programma


Open Dag Siddeburen

Datum: zaterdag 26 mei 2018
Locatie: Het Land van Nu, Veenweg 9, Siddeburen
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Kosten: € 15,- (incl. consumpties en heerlijke vegetarische lunch)
Aanmelding: info@rebalancing.nl
Programma Open dag Siddeburen 2018

Datum Open Dag 2019:
zaterdag 25 mei

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakings sessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs(en):

Nationale Gezondheidsbeurs (1-4 februari 2018)
Jaarbeurs Utrecht – 10.00 tot 17.30 uur

Een beurs met workshops, stands en interessante sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de website: denationalegezondheidsbeurs.nl.

Libelle Zomerweek (21 t/m 27 mei)

23 en 24 mei is Rebalancing ook te vinden op de Libelle zomerweek. In samenwerking met Dit Pracht wordt er 6 maal daags een gratis workshop Rebalancing gegeven. In deze workshop kijken we naar het thema wensen en verlangens. Voor meer informatie klik hier.  Kom kennismaken met Rebalancing!