RETREAT CENTRE HET LAND VAN NU

Onze opleidingsblokken en meerdaagse workshops en masterclasses vinden plaats in dit prachtige centrum. Het geeft je de mogelijkheid even helemaal weg te zijn van de dagelijkse drukte,  zo is er tijd en ruimte om jezelf en anderen echt te ont-moeten.

Je bent te gast in een levend huis. Het Land van Nu is een groeiplek voor ideeën, een stilte plek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. Een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week vanuit essentie geleefd wordt. En dat maakt de plek uniek.

Adres
Het Land van Nu
Veenweg 9A,
9628 TW Siddeburen (Gr)
Frank Eijkelkamp +31(0)6-11045254
Juliette Reniers +31(0) 6-51710115
hetlandvannu.com

Met openbaar vervoer
met de trein naar Groningen, dan met de bus (78/178) naar Hellum, halte Veenweg. Na afspraak word je hier opgehaald.Voor de juiste vertrektijden en aansluitingen van trein en bus kun je bellen met de inlichtingenservice voor openbaar vervoer: 0900-9292 of bezoek 9292ov.nl

Met de auto
Vanuit Groningen, via de A7 oostwaarts. Neem afslag 41 (Slochteren, Hoogezand) en ga de N387 op richting Slochteren. Neem afslag Schildwolde, Hellum, Ten Post. Bij T-splitsing in Schildwolde rechtsaf richting Hellum. In Hellum waar je links fa. Kroes ziet en rechts in de berm een bordje met verwijzing naar Het Land van Nu, ga je rechtsaf de Veenweg op. Na ca. 2 km buigt de weg naar links en hierna is het de 2e boerderij aan je linkerhand.

Vanuit Assen via de N33 noordwaarts, vanuit Appingedam de N33 zuidwaarts. Neem afslag Siddeburen op richting Siddeburen. Na ca. 150 meter ga je linksaf de Singellaan op. Deze laan buigt aan het einde naar rechts, hierna ga je direct links de Eideweg op. Na ca. 2 km rechts een café, links een bushalte en in de berm een bordje met verwijzing Het Land van Nu. Hier ga je rechtsaf de Veenweg op. Het Land van Nu ligt na ca. 500 meter aan je rechterhand.

Je kunt je auto gratis parkeren op het parkeerterrein van Het Land van Nu.

 

 

CENTRUM DE PIRAMIDE AAN DE WAAL

De losse dagen van de opleiding en korte workshops en masterclasses vinden plaats in De Piramide. Een mooi landelijk gelegen centrum, met een, dankzij de piramide vorm en de rivier, heel eigen energie. Een plek met ruimte en rust. Gelegen tussen Arnhem en Nijmegen in Gelderland.

Adres:
Munnikhofsestraat 28
6691 HH Gendt (Gelderland)
+31(0)481424518
info@piramideaandewaal.nl

Met de auto
Prima te bereiken met de auto. Kijk op piramide.nl bij routes om je route te plannen. Gratis parkeren bij het pand.

Met openbaar vervoer
De Piramide is met bus 33 vanaf station Arnhem of Nijmegen goed bereikbaar. De bus stopt op 5 minuten van het pand.

We geven ook elders in het land workshops en masterclasses.

VOOR DE ROUTES NAAR DEZE LOCATIES, KIJK OP:

De Open Ruimte: www.deopenruimte.nl, Almere

Centrum Heart to Heart: www.hearttoheart.nl, Bussum

Yogacentrum Leidsehout: www.yogacentrumleidsehout.nl, Leiden

Centrum de Laurier: www.centrumdelaurier.nl, Alphen

Spiritueel centrum De Roos: www.roos.nl, Amsterdam

Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA): www.pcsa.nu, Bussum