Sabine Kuypers

Trainer (sr.)

Sabine Kuypers

“Rebalancing is een ontdekkingsreis naar je diepste kern, naar jezelf, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kan staan.”

Mijn specialisatie is om mensen uit te nodigen om hun ‘diepere zelf’ wezenlijk te durven voelen en te ervaren. Meestal ligt deze diepere kern verborgen onder lagen van overlevingsstrategieën, angsten, trauma’s en conditioneringen. Ik kan deze patronen spiegelen, waardoor inzicht ontstaat. Tegelijkertijd wordt via mijn handen op een subtiele manier een diepere laag uitgenodigd om zich te laten zien. Dat uit zich vaak in energie die gaat stromen en die zijn weg vindt naar heling en ‘leven’ – in plaats van overleven. In het zoeken naar het wezenlijk contact gebruik ik zowel diep fysieke als puur energetische aanraking. Mijn fascinatie ligt bij het bekken, als zetel van rust, oerkracht en levensenergie.

Ik gebruik in het werk elementen uit mijn eigen proces en uit de verschillende opleidingen die ik heb gedaan. Mijn achtergrond bestaat uit trauma-opleidingen, medicijnwerk, sjamanistisch werk, opstellingen en stemwerk. En natuurlijk gebruik ik de opgedane ervaring van jarenlang werken met cliënten en studenten (sinds 2008). Mijn eigen persoonlijke proces is voor mij de grootste leerschool. Ik heb de weg gevolgd van hypersensitief kind naar geconditioneerd opereren in een rationele universitaire wereld waar ik werkte. Hiervoor reisde ik over de wereld, leerde andere talen en ontmoette mensen uit allerlei culturen, maar ik had geen contact met mezelf of mijn lichaam, en ik zat vooral in mijn hoofd en vol overtuigingen als ‘wat wordt er van mij verwacht’.

De weg van fysieke liefdevolle aanraking naar steeds dieper zelfbewustzijn en voelen, zoals in Rebalancing, heeft mij mezelf terug gegeven, met al mijn kwaliteiten: het begeleiden van mensen en het sensitieve kanaal zijn voor (helende) energieën die willen stromen. Een weg van ‘incarnatie’ en bewustzijn.

Ik heb naast mijn trainerschap een eigen praktijk in Oegsteest.

Samen met mijn geliefde man heb ik drie volwassen kinderen.

e-mail: sabine@rebalancing.nl
website: Hier ben je nu

1000 1500 Rebalancing Centrum