Sofie Meijer

Trainer Opleiding en Coördinator/ Begeleider Masterclasses

Sofie Meijer

“Rebalancing, als way of life, brengt mij iedere keer weer terug naar mijn lichaam, mijn bron.”

Als trainer vind ik het belangrijk en is mijn specialisatie om helemaal aanwezig te zijn, te zorgen voor een veilige bedding. Hebben we niet voldoende in onveiligheid geleefd? Is het niet tijd dat we mogen ervaren dat het ook anders kan en mag? Ik merk dat het belangrijk is om je eigen gevoelens serieus te nemen zonder serieus te worden. En ruimte te creëren om met je eigen gevoel naar buiten te mogen komen, authentiek te mogen zijn.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de mens. Wat drijft de mens en waarom doen ze wat ze doen. Mijn achtergrond ligt bij de politie waar ik bij de afdeling veiligheid binnen de gemeente werkte en stond dit thema ook altijd centraal. Ook is er altijd een besef geweest van een groter geheel al kon ik daar lang geen woorden aangeven. Lang waren dat twee verschillende werelden die ik niet goed samen kon brengen.

Het is voor mij een zoektocht geweest langs verschillende trainingen en cursussen om daar wat meer handen en voeten aan te geven.
Rebalancing was voor mij thuiskomen en is een way of life geworden. Rebalancing gaat over vertragen, jezelf serieus nemen en ruimte te geven aan je verlangen. Door zelf te vertragen kon ik voelen wat er in mij leefde en kom ik steeds meer bij mijn eigen essentie. Alsof daar de werelden bij elkaar komen. Juist in die ruimte de ander raken en zelf geraakt te worden. Ik geloof dat we daarmee ons lichaam uit de kramp kunnen halen, ontspanning kunnen vinden, ons lichaam kunnen opschonen. Hoe schoner ons lichaam hoe meer ruimte er is voor onze ziel om haar ware aard te leven.

Ik heb een eigen praktijk in Nijmegen.

Ik heb twee volwassen kinderen en ik woon, werk en verblijf graag in de natuur.

e-mail: sofie@rebalancing.nl 
website: Praktijk Sofie

1000 1500 Rebalancing Centrum