Wilko Iedema

Master en Gast-trainer

Wilko Iedema

“Rebalancing leert je om via je lichaam liefdevol contact te maken met wat je voelt, en hierop te vertrouwen. Die belichaming maakt je menselijk, en integreert denken, gevoel en zijn.”

Mijn specialisatie is studenten en cliënten via gesprek, onderzoek en lichaamswerk te begeleiden bij een grote diversiteit aan levensvragen en uitdagingen. Thema’s als angst, woede, burn-out, hoog-sensitiviteit, verlies en rouw, liefde en relateren, fysieke klachten, innerlijk kind- en familie issues zijn hiervan voorbeelden.

Van Denken naar Voelen, en van Voelen naar Zijn is mij op het lijf geschreven. Wanneer we voelend aanwezig zijn en contactvol aanraken is het Hier en Nu een natuurlijke en ervaarbare realiteit. De voelbare ontmoeting door contactvol aan te raken vindt plaats op het snijvlak van ontspanning en spanning. Dit specifieke spanningsveld geeft een intens en bijzonder gevoel van wakker zijn en voelen wat voelbaar is. Daar begint een proces van voelen, onderzoeken, doorvoelen, verdiepen. Je hoofd leren vertalen wat er voelbaar is in plaats van te vertellen wat het denkt. Dit maakt Rebalancing uniek en een ‘way of life’.

Mijn achtergrond bevat binnen het Rebalancing Centrum mijn eerdere rol als Hoofd Trainer. Sinds meer dan 25 jaar begeleid ik Rebalancing studenten en praktiserende Rebalancers en geef ik Ervarings-dagen Rebalancing Diep Lichaamswerk. Daarnaast bied ik kort durende thema- trainingen aan in het omgaan met woede, angst en leven vanuit je hart. Ik heb zelf diverse trainingen gevolgd op het gebied van Emotioneel Lichaamswerk en Bewustzijn, waaronder; Rebalancing, Zen Shiatsu, Arun Conscious Touch, Arun Thai Bodywork, Rebirthing, Osho Counseling, Osho Meditatie Begeleiding, The School for the Work of Byron Katie, Primal Deconditioning.

Ik mag na inmiddels 37 jaar actief te zijn als Rebalancer wel zeggen ervaringsdeskundig te zijn met liefde, vertrouwen, empathie en eerlijkheid contact te te kunnen maken, aan te pakken, tot het hart van de zaak door te dringen en ruimte te maken voor wat er wil gebeuren. Ik heb mijn prakrijk in Amstelveen.

Ik leef samen met mijn vrouw Nienke, met wie ik twee fantastische zoons heb.

e-mail: wilko@rebalancing.nl
website: Samo

1000 1500 Rebalancing Centrum