Bijscholingen

Onze bijscholing vindt plaats in één- of meerdaagse masterclasses ter ondersteuning en ontwikkeling voor Rebalancers of lichaamsgericht therapeuten, die met aanraking werken in hun praktijk. De masterclasses worden gegeven door trainers van het Rebalancing Centrum en door (internationale) gasttrainers.

Het voelen en aandacht geven aan wat opgeslagen is in je lichaam brengt positieve verandering in jouw emotionele, mentale, fysieke en spirituele welzijn

Rebalancing

Een inspirerende duik in kennis en ervaring

Ons bijscholingen aanbod bevat masterclasses met themaverdieping en nieuwe hands-on technieken en structuren waarmee in Rebalancing gewerkt wordt. Zo kun je up-to-date blijven met het vak of het ondersteunt je in je verdere ontwikkeling als lichaamsgericht therapeut. De masterclasses worden begeleid door trainers die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied.

Alle masterclasses zijn door de LVNT geaccrediteerd. Ben je aangesloten bij een andere beroepsorganisatie, dan adviseren wij je om bij hen na te vragen of zij de betreffende Bijscholing accepteren.

zaterdag 4 november
Peirsman Academie, Bussum
Masterclass Je Vrouwelijke Bron; de levensstroom tussen je moeder en jij als dochter

Met Kea Schelvis. Deze Masterclass is specifiek voor vrouwen.vrijdag 17 november
De IJsfabriek, Bussum
Masterclass Dynamisch en Verstild Lichaamswerk: Hara-Hart-Middenlijn

met Wilko Iedema

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyverklaring in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacyverklaring