Trainingslocaties

We houden van natuur, bomen, ruimte. Op Landgoed Venwoude in Lage Vuursche hebben we daarom een fantastische trainingslocatie gevonden. Gelegen in Midden-Nederland omgeven met rijke natuur en een fijne energie. Wij heten jou hier graag welkom!

Leren verbinden met je ware natuur in de echtheid van nu 

Rebalancing

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (Utrecht)

De 3-daagse trainingsweekenden van het Inspiratiejaar, het Verdiepingsjaar en het Integratiejaar en de Zomer- en Herfstretreat vinden plaats op het prachtige landgoed Venwoude in de bossen van Lage Vuursche in het midden van Nederland (Utrecht). Het landgoed bestaat uit een fantastisch stukje natuur, met prachtige oude bomen en een eigen ven. De plek heeft een bijzondere energie die ondersteunend is voor het werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Locaties losse lesdagen

Onze losse trainingsdagen vinden plaats op verschillende trainingslocaties, waaronder:

Peirsman Academie in Bussum. Hier is een fijne dubbele ruimte beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping van het pand, waar ook een lift beschikbaar is. De ruimte ligt op loopafstand van station Naarden-Bussum. Er is in de nabije omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

Casa de Madera in Berg en Dal. Een hele fijne locatie om met een kleinere groep te werken in de prachtige bossen bij Nijmegen. Gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Eemklooster in Amersfoort. De Serre of de Aula van het Eemklooster is een fijne, lichte ruimte in het Eemklooster, op een rustig, bos/parkachtig terrein. Gratis parkeren en ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Andere locaties

Voor onze Rebalancing masterclasses, retreats en workshops hebben wij de keuze uit diverse locaties in Nederland. Per training verschilt welke locatie het meest geschikt is. Bij het desbetreffende training staat de locatie vermeld.