Trainingslocaties

We houden van natuur, bomen, ruimte. Op Landgoed Venwoude in Lage Vuursche hebben we daarom een fantastische trainingslocatie gevonden. Gelegen in Midden-Nederland omgeven met rijke natuur en een fijne energie. Wij heten jou hier graag welkom!

Leren verbinden met je ware natuur in de echtheid van nu 

Rebalancing

Landgoed Venwoude, Lage Vuursche (Utrecht)

De 3-daagse blokken van het Inspiratiejaar, het Verdiepingsjaar en het Integratiejaar en de Zomer- en Herfstretreat vinden plaats op het prachtige landgoed Venwoude in de bossen van Lage Vuursche in het midden van Nederland (Utrecht). Het landgoed bestaat uit een fantastisch stukje natuur, met prachtige oude bomen en een eigen ven. De plek heeft een bijzondere energie die ondersteunend is voor het werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Peirsman Academie, Bussum

Onze losse opleidingsdagen vinden plaats op de trainingslocatie van Peirsman in Bussum. Het is een fijne dubbele ruimte gelegen op de 2e verdieping van het pand, waar ook een lift beschikbaar is. De ruimte ligt op loopafstand van station Naarden-Bussum. Er is in de nabije omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.

Andere locaties

Voor onze Rebalancing masterclasses, retreats en workshops hebben wij de keuze uit diverse locaties in Nederland. Per training verschilt welke locatie het meest geschikt is. Bij het desbetreffende training staat de locatie vermeld.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyverklaring in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacyverklaring