Retreats

Rebalancing Retreats zijn bijzondere ervaringsdagen waarin wij jou meenemen op reis vanuit onze kennis en expertise in uiteenlopende thema’s. Onze Retreats vinden plaats op prachtige locaties met volledige verzorging van maaltijden en overnachtingen. Jij bent ook heel welkom voor deze rijke ervaring!

Je hoeft niet te veranderen, je mag ruimte geven in jezelf aan jezelf zodat jij je weer vrij voelt

Rebalancing

Ga je mee?

Met onze ervaringsretreats kom jij uit jouw dagelijkse leven in een vertraging terecht uit de drukte van iedere dag. Tijd om zonder afleidingen ‘in stilte of juist door activatie’ naar jezelf te luisteren en jezelf te ontmoeten. Via dynamisch lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie, bodyflow en dans. Met heerlijke biologisch voeding word jij verwend op een mooie natuurrijke plek en kan jij in een gedragen en liefdevol veld de ervaringsretraites beleven. Met een fijne, veilige groep mensen onder de bezielde leiding van onze ervaren trainers.

vrijdag 13 oktober t/m zondag 15 oktober
Venwoude, Lage Vuursche
Herfstretreat - Je Weg naar Binnen

AANBIEDING - Een kennismaking met Rebalancing. Met Sabine Kuypers en John van der Restvrijdag 27 oktober t/m zondag 29 oktober
Oostraven, Epe
Rebalancing Mannenretreat - Hey man...dít is wie ik werkelijk ben!

Met Emile Buring en John van der Restvrijdag 9 februari t/m zondag 11 februari
Oostraven, Epe
Retreat Hart voor Jezelf - Van zelfsabotage naar zelfliefde

Met Manja Beerens en Alice Stenneberg

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Stel uw privacyverklaring in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacyverklaring