Open dag

Wil jij een dag komen kennismaken met Rebalancing? Naast onze fijne eendaagse- en meerdaagse workshops en retreats met één thema, organiseren wij regelmatig open dagen om alle facetten van Rebalancing te kunnen laten proeven. Ook ervaar je dan ons hartgedragen centrum, trainers en studenten live. Welkom!

Rebalancing omhelst meer dan methodes, het is onze levensfilosofie

Rebalancing

Rebalancing Open dag

Wil jij ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen? Dan ben jij van harte welkom op onze inspirerende Open dag om een uitgebreid programma van demonstraties, workshops, meditaties en individuele sessies te kunnen meemaken. Alle fundamenten van Rebalancing komen aan bod. Ook verwennen we je deze dag met een heerlijke biologische lunch, thee, koffie en lekkers. Wij genieten zelf deze dag ook altijd om nieuwe mensen te leren kennen en onze levensfilosofie en onze kunde te mogen delen. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze onze manier van werken, de essentie van Rebalancing en onze trainers en studenten te ontmoeten. Kom proeven van ons inspirerende Rebalancing Centrum.

Onze opleidingslocatie, het bosrijke Landgoed Venwoude in Lage Vuursche (Utrecht) faciliteert op zondag 16 juni 2024 wederom onze volgende Open dag. De voorgaande Open dagen waren een fijne ontmoeting van vele gelijkgestemden. De kosten zijn € 50,- inclusief alle workshops, sessie, biologische lunch en lekkers en de hele dag thee, koffie en water.

Gedurende de hele dag worden er kennismakingssessies gegeven door studenten van de Rebalancer Opleiding. Je kan je bij aankomst (of eventueel later op de dag) inschrijven hiervoor. Een Rebalancing sessie ervaren live is waardevol en verdiepend. De tweedejaars studenten geven jou heel graag deze sessie gratis om kennis te maken met de aanraking die jouw leven verandert.


Ervaringen deelnemers Open dag

Oh wat kijk ik met een heerlijk warm gevoel op de open dag terug. De ontvangst voelde als een warm bad, ik voelde me thuis op de prachtige locatie en het eten was meer dan geweldig. In de dansworkshop mocht ik een nieuwe versie van mijzelf ontdekken die me elke dag laat lachen van geluk en tijdens de unwinding workshop ontdekte ik een diepere, nog puurdere versie van mezelf. Elke versie van mij mag er zijn.
– Robin Kamphorst –

Ik heb de open dag als zeer positief ervaren, goede organisatie, duidelijk rooster en heerlijke lunch. Tijdens de pauze mooie gesprekken gevoerd met mede aanwezigen. Ik heb de vier meditatiesessies gevolgd en dat was heel fijn.
– Arie van Herk –

Ik vond het een prachtige open dag. Ik heb vooral met belangstelling en bewondering gekeken naar de demo’s. Ook de sessie waarin je je bewegingsimpulsen volgt vond ik mooi. Wat me verder opviel is hoe behulpzaam en pro-actief studenten waren. En de trainers waren heel toegankelijk. De dag heeft me gemotiveerd voor deelname aan de opleiding. 
– Inge –

Hieronder het programma van onze Open Dag.
Tijd/Zaal Zaal: Gentiaan Zaal: Piramide (beneden of boven)
09.00-09.45 ONTVANGST MET KOFFIE, THEE EN LEKKERS  
10.00-10.30 Opening:
Door Inge Delforterie en Emile Buring
10.45-11.45 Actieve meditatie:

Hartchakra meditatie
Door Sofie Meijer

Demonstratie sessie:

Een Rebalancingsessie met zelfonderzoek en lichaamswerk
Door Emile Buring

12.00-13.00 Dans en adem:

Open je lichaam
Door Inge Kraan

Zelfonderzoek:

Jezelf dieper leren kennen
Door Alice Stenneberg

13.00-14.30 BIOLOGISCH-VEGETARISCHE LUNCH  
14.30-15.30 Beweging en meditatie:

Unwinding
Door Manja Beerens

Aanraken met aandacht:

Zelf ervaren wat de impact van aanraken met aandacht is
Door Inge Delforterie

15.45-16.45 Geleide meditatie:

Voelen en ervaren om je  plek in te nemen op aarde en in je leven
Door John van der Rest

Demonstratie sessie:

Een Rebalancingsessie met zelfonderzoek en lichaamswerk
Door Sabine Kuypers

17.00-17.30 Informatie en vragenronde:

Over aanbod van het Rebalancing
Centrum (workshops, retreats,
Inspiratiejaar en opleiding)

17.30 EINDE OPEN DAG EINDE OPEN DAG