Inge Delforterie

Hoofdtrainer en Directeur

Inge Delforterie

“Rebalancing is voor mij een ontdekkingsreis, een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.

Mijn specialisatie als trainer is het werken vanuit ruimte en aanwezigheid. Met lichaamswerk, zelfonderzoek en ademwerk mensen weer in contact brengen met zichzelf. Samen met studenten en deelnemers ervaren hoe wijs en fascinerend ons lichaam is en wat we daar allemaal in opgeslagen hebben en van kunnen leren. Het werken met aandachtige aanraking in allerlei verschillende vormen en technieken is voor mij daarbij de sleutel. De sleutel om jezelf te ontmoeten en te leren kennen. Samen met Emile Buring ben ik met veel liefde en toewijding verantwoordelijk voor de visie en het uitdragen hiervan als dagelijkse leiding van het Rebalancing Centrum.

Mijn achtergrond bevat 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als human resource manager. Daar verloor ik het werkelijke contact met mijzelf. Veel hoofd en weinig voelen en maar doorgaan. De behoefte groeide om op een andere manier met mijzelf en met anderen om te gaan, meer vanuit mijn gevoel en intuïtie en minder vanuit hoofd en denken.

Eind jaren 90 kwam ik in aanraking met energetische coaching en meditatie. Van daaruit vond ik mijn weg naar Rebalancing lichaamswerk en bewustwording. Rebalancing voelde als thuiskomen en ik besloot de opleiding te gaan volgen en mijn leven om te gooien.

Na de Rebalancer opleiding ben ik in 2004 mijn eigen praktijk in Doorwerth, Key2U, gestart en heb ik mij binnen de School, nu Centrum, ontwikkeld van trainee naar hoofdtrainer en directeur. Rebalancing is en blijft mijn basis, waar ik verdieping in heb gebracht en breng door het volgen van trainingen zoals somatic experiencing, ademcoaching en energetisch- en systemisch werk.

Met mijn man Peter en onze 2 honden woon ik in de fijne bosrijke omgeving van Doorwerth. Samen hebben we 2 prachtige dochters.

e-mail: inge@rebalancing.nl
website: Key2U

1000 1500 Rebalancing Centrum