Rebalancing Inspiratiejaar: een jaartraining vol inspiratie en diepgaande inzichten voor iedereen.

De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn biedt een mogelijkheid om gedurende langere periode via lichaamswerk te werken aan bewustzijnsontwikkeling. Het Inspiratiejaar is bedoeld voor mensen die meer aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling of voor diegenen die verdieping in hun werk zoeken. In dit jaar wordt o.a. gewerkt met lichaamswerk, beweging, zelfonderzoek, meditatie en oefeningen die leiden tot dieper zelfinzicht.

Het is mogelijk om het Inspiratiejaar als losstaande training te volgen. Deze jaartraining zal je nieuwe inspiratie en inzichten geven voor in je werk en je leven.  Omdat in Rebalancing de nadruk ligt op het lichaamsbewustzijn, het voelen en aanwezig zijn (mindfulness), is het Inspiratiejaar voor bestaande beroepen als coaching-, supervisie- en trainingsberoepen, in psychotherapeutische praktijken of paramedische beroepen, een betekenisvolle aanvulling.

Klik hier voor meer informatie over het Inspiratiejaar.

Deel deze informatieShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone